Ons aanbod
Annuleren en retourneren

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is,zolang deze nog niet is verstuurd,kosteloos.Annuleer je de bestelling,nadat deze is verzonden is,dan dien je het pakketje bij bezorging te weigeren.Als je je bestelling al betaald hebt,dan zullen wij de aankoopsom,na goed ontvangst van de retourzending,terugstorten.De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht(alleen bij annulering nadat de bestelling is verzonden).

Retourneren
Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen artikelen te retouneren.Deze periode gaat in op de dag van levering.Uitzondering hierbij zijn de artikelen die speciaal voor jou besteld zijn,slips,strings,kousen,ondermode,alle direct op de huid dragende artikelen en sexy speeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact),tepelpompjes en tepelversieringen die om begrijpelijke redenen niet kunnen worden teruggezonden indien de verzegeling en/of de vepakking is verbroken.
Condooms,glijmiddelen,cremes en andere drogisterij producten indien de verpakking is verbroken. DVD's,software en boekjes waarvan de vezegeling is verbroken. Artikelen kunnen alleen ongebruikt en "indien mogelijk"in de originele verpakking geretouneerd worden.
Indien je de hele bestelling wilt retouneren zullen wij de gehele aankoopsom,inclusief de berekende verzendkosten terugstorten.De verzendkosten voor het retouneren zijn voor jouw rekening.

Alle annuleringen,ruillingen en retouneringen dienen schriftelijk (via email) aan ons kenbaar worden gemaakt.Vergeet hierbij niet je bestelnummer(s) te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij je bankrekeningnummer nodig. Let op;het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Naughty Fantasies hebt gedaan.Dit i.v.m. eventuele fraude met de terugbetalingen.

Artikel defect
Als een artikel niet goed werkt,controleer dan eerst de batterijen.Meestel wordt het probleem veroorzaakt door slechte,lege of onjuist geplaatste batterijen.Werkt het artikel nog niet zoals het moet,stuur dan een mail naar contact@naughtyfantasies.nl ,met de omschrijving van het probleem.Indien de klacht door ons gegrond word verklaard,zullen wij het artikel kosteloos vervangen.De gegrond verklaring geldt niet als het artikel abnormaal,onzorgvuldig of in strijd met de gebruiksaanwijzing behandeld is.

Retouradres:
Naughty Fantasies
Postbus 32317
2503 AA Den Haag
contact@naughtyfantasies.nl